Brasch Bence érettségi énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brasch Bence az érettségi vizsgák közeledtével a Life.hu újságírójának felidézte emlékeit a saját vizsgájával kapcsolatosan és bevallotta, hogy annak idején nem igazán tudott készülni az érettségijére.

Bence az írásbeli előtt nem izgult, mert úgy volt vele, leírja, amit tud, aztán lesz, ami lesz. A szóbeli vizsgán azonban majdnem elvérzett. Bár magabiztosan kezdett a tételbe, kiderült, hogy nem arról beszélt, amiről a bizottság hallani szeretett volna.

Fotó: Merlin Communications
Fotó: Merlin Communications

"Tudtam, hogy a szóbeli érettségi vizsgán velem szemben fog ülni az egész tanári kar, és ha nem tudom a tételeket, akkor nagyon kínos helyzetbe kerülök. A történelem érettségin volt is kellemetlenség abból, hogy nem tudtam rendesen felkészülni. Kihúztam azt a tételt, amit pont nem tudtam, és nagyon határozottan elkezdtem egy másikról beszélni, de sajnos a felénél rájöttek. Mikor jelezték, hogy rossz témát fejtegetek, nagyon zavarba jöttem, ráadásul rengeteget belekérdezett a tanárom és teljesen összezavart. Végül az érettségi elnök mondta, hogy arról beszéljek, amit tudok. Neki köszönhetően sikerült levizsgáznom" - emlékezett vissza az énekes, aki nemrég szakított barátnőjével, Lolával.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.