Ganxsta Zolee csőd színész Zana József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fia, Ganxsta Zolee bedőlt lakáshitele miatt a teljes csődtől és az éhezéstől retteg Zana József.

A 75 éves színész sosem gondolta volna, hogy idős korára ekkora bajba kerülhet. Ahogy azt a Life.hu is megírta, fia, Ganxsta Zolee hét éve vett fel 30 milliós hitelt, amelynek kezese az édesapja, Zana József lett, az ő lakására is jelzálogot tett a bank. A svájci frank megerősödése miatt azonban Ganxsta már képtelen volt fizetni a részleteket és több százezer forintos tartozást halmozott fel.

Forrás: MTI/Sándor Katalin
Forrás: MTI/Sándor Katalin

Ha csoda nem történik, Ganxsta házát és édesapja lakását is viheti a bank. Zana József már szeretett autóját is áruba bocsátotta, hogy rendezze a felgyülemlett tartozást, de egyelőre nem jelentkezett vevő. A színésznek negyedmillió forintos mínusz van a számláján és napok óta képtelen aludni. "Sohasem akartam villát a Rózsadombon, azt hittem, nyugdíjaskoromban majd tanítok, vagy kedvtelésből fellépek néha, de azt, hogy elveszítem a lakásomat és a bankszámlámon negyedmilliós adóssággal várom a villanyszámlát, és fillérezgetek a kajára, na, ezt sosem hittem volna. Félve várom a villanyszámlát, hogy kitelik-e a nyugdíjamból a rezsi és a szerény ennivaló" - kesergett a Blikknek a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.