Détár Enikő színésznő válás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszakot élt meg Détár Enikő, aki édesanyja halála és házassága felbomlása után mostanra újra önmagára talált, a munkájára és a gyermekeire koncentrál.

A színésznő bevallotta: erőt ad neki az a gyűrű, amit halála előtt egy évvel az édesanyjától kapott. Ahogyan a munkája, új és régi szerepei, valamint a gyermekei is célt és értelmet adnak a mindennapjainak.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Enci állítja, hogy - bár vannak nehéz napjai - tele van tervekkel, és nyugodtan teszi a dolgát. Nem a múlton rágódik, hanem a jövőbe tekint. "Az utóbbi időben nagyon sokat küzdöttem, de a harcaimtól erősödtem. Ami nem jelenti azt, hogy soha nincsen rossz­kedvem, vagy nem bántanak dolgok, csak képessé váltam feldolgozni ezeket. Jól vagyok, nincs bennem gyűlölet. Egyben vagyok, segítenek a barátaim, a munkám" - mondta el a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.