Luxusapartmanban nyaralt az ismert sztárpár

luxus Polyák Lilla nyaralás sztár Homonnay Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polyák Lilla és Homonnay Zsolt gyermekeikkel mesés napokat töltöttek Siófokon és bevallották, elszomorodtak, amikor ott kellett hagyniuk a csodás környezetet - tudta meg a Life.hu. 

A család barátai régóta unszolták a párt, hogy látogassanak el a nemrég Siófokon vásárolt álomnyaralójukba, ahol igazi luxuskörülmények között tölthettek el pár napot.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

"Örülök, hogy végre eljutottunk a barátainkhoz, gyönyörű ez a hely. Amikor beléptünk a szobánkba és kimentünk a teraszra, csodás panoráma tárult elénk. Reggeli közben az egész Balatonra ráláttunk. A gyerekekkel fociztunk, után jött a csobbanás a különleges medencében, ami a tótól pár lépésnyire helyezkedett el" - mesélte Zsolt. "Sok emlékünk kötődik a Balaton partjához, ezért is fogadtuk nagy örömmel a barátaink meghívását, úgy érzem, ez nem csak az ő álmaik nyaralója itt Siófokon. Gyönyörű az apartman, és ami nekünk nagyon fontos, gyermekbarát. A szívünk belefacsarodott, amikor haza kellett indulnunk erről a csodaszép helyről" - mesélte Lilla.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.