A sármos mentalista nem hazudtolja meg a róla kialakult jókisfiús képet, lazább oldalát csak a szexmániás úszónőnek sikerült könyvében felfednie. Danny Blue kissé szokatlan módon bulizik - tudta meg a Life.hu.

Mintha egy divatlapból lépett volna ki, elegáns ing, ápolt ruházat jellemzi Danny Blue-t, aki a Balaton Sound forgatagában sem engedi el úgy igazán magát.

Fotó: Life.hu

"Alkohol nélkül mulatok, figyelek arra, hogy mindig tiszta legyek. Régen előfordult, hogy ittam, akár túl sokat is, de az elmúlt években nem jellemző rám. Gyömbért  iszom naranccsal, így szórakozom. Túl sokáig sem szoktam a szórakozóhelyen maradni, nem szeretem, ha záráskor velem mosnak fel, de azért nem is éjfél előtt megyek haza. Már az első nap lejöttünk, nekem csak ennyi a nyaralás, pár hosszú hétvége. A saját műsorom forgatása miatt nem tudok tervezni semmit, de jó ez így. Legeltetem a szemem a lányokon, fiatalok a csajok, szépek és nagy a vidámság, ez tetszik" - osztotta meg velünk Danny.

 

Csalók próbálják lehúzni a humoristáthttp://www.life.hu/legykepben/20130712-ihos-jozsef-humoristat-kato-neni-megszemelyesitojet-csalok-probaljak-atverni.html Kirabolták Kárpáti Rebeka szépségkirálynőthttp://www.life.hu/legykepben/20130712-karpati-rebeka-miss-universe-hungary-2013-lekeste-a-balaton.html Gepárd támadott rá Adam Sandlerrehttp://www.life.hu/legykepben/20130712-adam-sandler-amerikai-filmszineszre-ratamadott-egy-gepard.html Megasztárral állt össze Majkahttp://www.life.hu/legykepben/20130710-majoros-peter-majka-a-valo-vilag-egykori-sztarja-es-szakos.html Munkásszállóban lakott Bódi Gusztihttp://www.life.hu/legykepben/20130711-bodi-guszti-szulofalujaban-nagyecseden-folklor-musorral-szorakoztat.html Műsorvezető lett Vastag Csabahttp://www.life.hu/legykepben/20130711-vastag-csaba-az-rtl-klub-sztarja-musorvezetonek-allt-egy-hetig.html Melegre vágyik Horváth Évahttp://www.life.hu/legykepben/20130703-horvath-eva-a-viasat-musorvezetoje-nem-tudja-hol-nyaral.html