Fekete Pákó víz szörf fulladás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pákó nem tud úszni, ennek ellenére szörfözni indult a Balatonba. A négyméteres vízben leesett a szörfdeszkáról és elsüllyedt a vízben.

A parton várakozó barátai azt hitték, csak hülyéskedik, ám amikor látták, hogy percekig nem bukkan fel, riasztották a vízi rendőröket.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Eleinte a sekély vízben egyensúlyoztam a szörfdeszkán, majd a parttól egyre távolabb sodródtam, azonban arról fogalmam sem volt, hogy a víz ennyire mély. Egyszer csak elveszítettem a deszkán az egyensúlyomat, és beleestem a Balatonba. Mivel nem tudok úszni, csak kalimpáltam, de éreztem, hogy folyamatosan merülök lefelé. Már leértem a legaljára, miközben egyre csak nyeltem a vizet, és a levegőm is elfogyott. Már feladtam, azt hittem, sosem jutok a felszínre. A víz alatt folyamatosan a halálra gondoltam, azt éreztem, hogy már nem bírom. A tüdőm egyre csak telt meg vízzel, és minden lelassult. Egyre nehezebben tudtam mozogni, biztosra vettem, hogy a halál következik. Próbáltam keresni a kiutat, de egyszerűen nem sikerült felszínre jutnom. Tudtam, hogy a többiek kint várnak rám, de azt hittem, nem jön segítség. Arra gondoltam, nem is tudják, hogy nem tudok úszni. Pánikba estem, közel három percet töltöttem víz alatt" - mesélte a rémtörténetet a Blikknek Pákó, aki még mindig sokkos állapotban van és éjszakánként rémálmok gyötrik.

Elhunyt Vukán György zeneszerzőhttp://www.life.hu/legykepben/20130813-elhunyt-vukan-gyorgy-kossuth-es-erkel-ferencdijas-zongoramuvesz-zeneszerzo-72.htmlMeghalt a holland herceghttp://www.life.hu/legykepben/20130812-johan-friso-holland-herceg-masfel-evnyi-koma-utan-meghalt.htmlFérje az ország előtt köszöntötte Póth Diáthttp://www.life.hu/legykepben/20130808-poth-dia-mukorcsolyazonot-ferje-gyepes-gabor-focista-az-orszag.htmlVilágháborús akna volt az óbudai házbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130812-lehet-hogy-bombat-talaltak-a-felrobbant-iii-keruleti-hazban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.