Gesztesi kisebbik fia is kacérkodik a színészettel

kisfiú színész Gesztesi Károly vízilabda színészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész második házasságából született Márkó mosolyogva mesélte a Life.hu újságírójának, hogy bátyját, Gesztesi Mátét követve ő is szívesen vállalna színészi feladatokat.

A Gesztesi család hagyományaihoz hűen Károly második, kamasz fiát is vonzza a színpad és a film világa. Édesapja viszont szeretné, ha Márkó egyelőre visszatérne a vízilabdához.

Forrás: Life.hu
Forrás: Life.hu

"A kisfiam is próbálkozott már a színészettel. Tudom, kacérkodik a gondolattal, hogy a nyomdokaimba lépjen, de még nem döntötte el, merre induljon. Márkó régebben tehetséges volt a vízilabdában, de nemrég abbahagyta, ezért próbálom rábeszélni, hogy újra kezdje el. Látok abban rációt, hogy a fiam visszatérjen ahhoz a sportághoz, amiben remekelt, ráadásul 2021-ben Magyarország rendezi a vizes világbajnokságot. Ott akár bajnok is lehet" - nevetett Gesztesi, aki a jövővel kapcsolatos végső döntést a fiára bízza.
"Régebben is érdekelt már a színészet, lenne kedvem hozzá. Egyelőre figyelem apát, a bátyámat és próbálok tanulni tőlük" - mesélte mosolyogva Márk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.