szerelem Völgyi Zsuzsi énekesnő Randevú sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Völgyi Zsuzsi szeptember 17-től a VIASAT3 Szerelem a láthatáron című műsorában keresi majd a szerelmet. Az énekesnő bátran vágott bele a számára izgalmas és extrém kihívásba - tudta meg a Life.hu.

A VIASAT3 új műsorának főszereplői Bencsik Tamara és Völgyi Zsuzsi énekesnők, Fehér Adrienn színésznő, valamint Elbert Alexa, A címlaplány nyertese. Ők mind olyan hölgyek, akik egy ideje szingliként élnek, és most a kamerák előtt vágnak bele a párkeresésbe, Garami Gábor műsorvezető segítségével.

Forrás: Viasat3/Fotó: Nánási Pál
Forrás: Viasat3/Fotó: Nánási Pál

"Amikor a stáb megkeresett a felkéréssel, nagyon örültem és izgalmas kihívásnak tekintettem. Aztán ahogy közeledtek a felvételek, elkezdtem izgulni. Azonban a forgatások alkalmával kiderült számomra, hogy remek történetek kerekednek ki a randihelyzetekből." Zsuzsi szerint a műsor sikerét az garantálja, hogy a mai világban sokan küzdenek párkapcsolati gondokkal és sokan magányosak. Egy-egy találka után a szereplők chaten beszélik meg egymással a randik során történteket. Tanácsot adnak, véleményt mondanak, egymást bátorítják, ha éppen arra van szükség. "Emellett Garami Gábor ápolja a lelkünket, segít feldolgozni a történteket. Itt nem az a fontos, hogy ágyba vigyenek minket. Az pedig a jövő titka, hogy megdobban-e valamelyik fiúért a szívem" - mesélte Zsuzsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.