Galla Miklós súlyosabb sérülések nélkül megúszta a támadást, aminek hátterében féltékenység állhat.

Talán a gyors rendőri kiszállásnak is köszönhető, hogy nem érték súlyosabb sérülések Galla Miklóst. A Bors információja szerint  a népszerű humorista takarítónőjének féltékeny férje lehetett a támadó, de ezt Galla Miklós nem kívánta megerősíteni a lapnak.

Forrás: Origo

"Egy általam valóban ismert hölgy volt nálam, a férje pedig azt hitte, megcsaljuk őt. Ezért idejött hozzám a férfi, hangosan fenyegetőzött, nyomta a csengőt. Én egyéb ügyek miatt kimentem a házból, ő meg itt 'köcsögözött'. Kint, a házam előtt, az utcán, mikor mentem volna el, odajött hozzám, aztán lökdösni kezdett és a pulóveremen keresztül a hátamba mart. Nem ütöttem vissza, mert annyira szürreális volt a helyzet. A rendőrséget a hölgy hívta ki, szerencsére hamar ide értek" - mesélte Galla Miklós, akit sokkolt a támadás.
A közeli hozzátartozóitól úgy értesültünk, nem ez az első alkalom, amikor a féltékeny férfi otthonában próbálta meg megkeseríteni a humorista életét. Igaz, ilyen határozott és drasztikus fellépéssel eddig sohasem próbálkozott.

Ekkorákat bakizik Gombos Edina férjehttp://www.life.hu/legykepben/20130917-a-tv2-musorvezetoje-gombos-edina-az-edes-elet-szereploje-alberto.html Nyelvvizsga nélkül is lehetne diplomáznihttp://www.life.hu/legykepben/20130925-a-felsooktatasi-kerekasztal-javaslata-szerint-eltorolhetik-a-kotelezo-nyelvvizsgat-nehany.html Bűbájos és gyönyörű kismama Szekeres Nórahttp://www.life.hu/legykepben/20130925-szekeres-nora-musorvezeto-az-anyasagrol-vallott-gyorfi-pal-az-orszagos.html Kolbásszal tartja magát formában Horváth Évahttp://www.life.hu/legykepben/20130924-horvath-eva-a-tv2-edes-eletben-kolbasszal-tomi-magat.html Nincs még neve Szekeres Nóri babájánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130924-szekeres-nora-tv2-babavilag-cimu-musoranak-vezetoje-hatalmas-pocakja.html