Speciális a helyzete az X-Faktorban a Barátok köztben szereplő Bozsek Márknak. Ismert arcként került be a tehetségkutató döntősei közé, és egy percig nem aggódik azért, hogy a két produkcióban való részvétele egymás rovására megy.

Márk - mint egy népszerű karakter megformálója - nem ismertséget akar szerezni a a versenyben, azt viszont szeretné, ha az énekhangját is megkedvelné a nagyközönség.

Forrás: RTLKLUB


"Úgy gondolom, hogy az embernek olykor ki kell lépnie a biztonsági zónájából. Kihívásokat kell keresni, ami formálja az egyéniséget is. Régóta foglalkozom spirituális dolgokkal, naponta meditálok, Osho tanításait követem" - mesélte a Life.hu-nak Márk, aki nem foglalkozik azokkal az internetes kommentekkel, amelyek szerint a Barátok közt révén került be az énekversenybe.

"Egyrészt azt vallom, a problémák akkor lesznek problémák, ha az ember túl sokat foglalkozik velük, másrészt hiszem, abból csak jól jöhetek ki, hogy az emberek megismerik az igazi személyiségemet is, tehát a karakter, Szabi után Bozsek Márkot. Egyébként a Barátok közt produkció semmiféle akadályt nem gördített az x-faktoros szereplésem elé, ők is örülnek, ha sikereket érek el" - vélekedik Márk, aki bár izgatott a szombati színpadra lépése miatt, nem görcsöl rá a megmérettetésre. "Bárhogy is alakul, örülni fogok, hogy eddig eljutottam. Ha pedig továbbjutok, ugrálni fogok örömömben" - tette hozzá mosolyogva a fiú.

 

Már most vitát gerjeszt Bozsek Márkhttp://www.life.hu/legykepben/20131006-mar-most-vitat-gerjeszt-bozsek-mark-az-rtl-klub-.html Újra kiesett az X-Faktorból, mégsem adja felhttp://www.life.hu/legykepben/20131008-ekanem-balint-xfaktoros-nem-adja-fel.html 5 x-faktoros pasi, akibe bele tudnál szeretnihttp://www.life.hu/szeress/20131001-xfaktorfat-phoenixerdesz-tamasgaspar-gergelyszabo-adambozsek-marktoth-marcell-a-legszexibb-faktorpasik.html A túlzott izgalom lehet az x-faktoros vesztehttp://www.life.hu/legykepben/20131001-az-rtl-klub-xfaktoranak-versenyzoje-eckert-aniko-alfoldi-robert-mentor.html Bánsági Ildikó fia az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130930-az-rtl-klub-xfaktoraban-gaspar-sandor-szinesz-es-bansagi-ildiko.html