Csupán a figyelmesebb tévénézők vehették észre, hogy hiba csúszott a hangosításba Batánovics Lili-Szabó Ádám duettje alatt.

Azt eddig sem gondoltuk, hogy az X-Faktor és általában a tehetségkutatók versenyzői teljesen élőben énekelnek, de hogy ennyire nem, azt azért nem hittük. Ez Batánovics Lili és Szabó Ádám duettje alatt vált nyilvánvalóvá, amiről az alábbi videóban - 1:40-nél - ti is meggyőződhettek.

Batánovics Lili hangját már akkor hallhatták a nézők, amikor az énekesnő még a szájához sem emelte a mikrofont. A baki természetesen a mentoroknak is feltűnt, Tóth Gabi és Alföldi Róbert összenézése mindent elárul, ám a produkció értékelésénél ezt természetesen nem tették szóvá.

Batánovics Lili megkönnyebbülthttp://www.life.hu/szorakozz/20131111-az-rtl-klub-xfaktorabol-alfoldi-robert-mentoraltja-batanovics-lili-esett.html Pucérkodás az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-istenes-bence-meggondolatlan-igeretet-tett-a-fat-phoenixnek-az-xfaktorban.html Alföldi szerelmet vallott Danics Dóránakhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-alfoldi-szerelmet-vallott-danics-doranak-az-rtl-klub-xfaktoraban.html "Ótvar, gyenge hang" az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-az-rtl-klub-xfaktoranak-otodik-elo-showjaban-visszatert-a-bytheway.html Duettpartnerével is kiszúrt Bozsek Márkhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-az-rtl-klub-xfaktoraban-nehez-dolga-lesz-annak-a-versenyzonek.html Tovább gyűrűzik az X-Faktor-botrányhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-facebookozok-szerint-kitervelt-fordulat-volt-az-xfaktorban-a-bytheway-es.html