Keleti Györgyi akaratlanul szerzett tudomást egy sztárpár és egy pornószínésznő szexuális játékáról, amely majdnem tragédiával végződött. Erről a napokban megjelent botránykönyvében írt.

Györgyi és alkalmi partnere figyelt fel a szálloda szomszédos szobájából kihallatszó segélykiáltásokra. A hangok egy ismert pornószínésznőtől jöttek, aki harmadik fél volt egy sztárpár szexuális játékában. Majdnem meghalt, hiszen a pár sorsára hagyta.

"Rettenetesen beszívtunk" - mondta alig érthetően. Inkább motyogott, mint beszélt. "Egy sztárpárral voltam együtt hármasban... Itt szedtek fel a partin. Csak nagyon eldurvult a helyzet, és túlszívtuk magunkat" - motyogta a lány, aki még mindig minden ízében reszketett. "Azt hittem, meg fogok halni. Megállt a szívem, úgy éreztem" - mondta. "Jól megfizettek, azt hittem, jó móka lesz" - folytatta, de elcsuklott a hangja. (...)

IllusztrációForrás: Thinkstock

Jómagam is ismertem olyan lányt, aki rendszeresen járt a szóban forgó neves házaspárhoz. A lány gyakran mesélte, hogy ideális munka volt, hiszen sokat fizettek, és lévén fiatal, jó karban lévő emberek, még csak nem is undorodott tőlük. A házaspár tagjai alig voltak együtt pár esztendeje, amikor prostituáltakat, pornósokat hívattak magukhoz, akikkel mindig szigorú titoktartási szerződést írattak alá, nehogy a titkuk kiderüljön. Persze szerződés ide vagy oda, a prostik mindig fecsegtek. A házaspár tagjai pedig képtelenek voltak lemondani szenvedélyükről. Hiszen szerették az édes életet, a drogokat, és extrém szexuális együttlétekkel elégítették ki elfojtott vágyaikat. (...)

A szóban forgó lány egyszer megkérdezte a híres férfit.
"- Már miért élnénk hazugságban? A mi házasságunk tökéletes, sőt, épp ezektől a kalandoktól működik. Mi bátran és gátlások nélkül megéljük azt, amire minden pár vágyik.
- De egy idő után ez totális eltávolodáshoz vezet... Hiszen egymással már nem fogjátok élvezni az együttlétet...
A férfi az elmondás szerint hangosan felnevetett.
- Drágám, a felek egy idő után minden házasságban eltávolodnak egymástól. Ez ilyen rohadtul van kitalálva. Minden férfi másik nőről kezd fantáziálni legkésőbb a házassága első évében. És utána ez csak rosszabb lesz. A többség próbálja elfojtani, de az első adandó alkalommal rámászik a csinos, fiatal titkárnőjére. S ez a típus egy idő után még el is fog válni. Ám aki megkapja a kellő szabadságot, és nem tiltanak neki semmit... Az meg fogja becsülni azt a nőt, akinek van mersze elengedni néha. A szigorú rendszerhez csak az önmagukban bizonytalan nők ragaszkodnak. De persze a mi esetünkben erről szó sincs.
- Ez akkor azt jelenti, hogy nem is a...
A nő szólalt meg.
- Bizony, édes. Én kérem, hogy szállj be hozzánk. Nekem van szükségem harmadikra, női energiára..."