X-faktoros lakásuk környékén, a Corvin-közben ragadták ki Batánovics Lili kezéből a telefonját. Az énekesnő leginkább nem a készüléket sajnálja, de a benne lévő fényképek, telefonszámok miatt nagyon szomorú. 

"Éppen telefonáltam a Corvin mozi mögötti részen, kicsit már sötétedett, amikor két srác odalépett hozzám, és kicsavarta a kezemből a telefonomat. Azt sem tudtam, mihez kezdjek hirtelen, még sosem történt velem ilyen korábban. Egy járókelő sietett oda hozzám utána, mert eléggé ki voltam borulva, sírtam is. Felkísért a lakásainkhoz, nagyon rendes volt. Ott aztán felocsúdtam, és már tudtam, mit kell tenni. Rendőrt hívtam, feljelentést tettem az ügyben a stáb segítségével" - árulta el a Blikknek a fiatal énekesnő.

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

"A rengeteg közös fotó a többiekkel, amiket még a lakásban készítettünk... mind-mind odalett. Elvesztek az SMS-üzeneteim is, és rengeteg telefonszám, amiket most újra be kell szereznem, hogy elérhessem azokat, akik az utóbbi időben közel kerültek hozzám. Az egész történetben ez a legbosszantóbb számomra" - tette hozzá a verseny alatt bombanővé fogyott Lili.