Először járt a parlamentben és máris kapott egy saját szobát az Ének iskolája című produkció nyertese, Farkas Zsolti.

Izgatottan állt az ország háza színpadára az ifjú győztes, aki eddig csak szabadtéri koncerteken és kisebb rendezvényeken szórakoztatta a nagyérdeműt. Zsolti karácsonykor járt életében először a parlamentben, ahol külön szobát biztosítottak számára a fellépéshez való készülődéshez és az azt követő dedikálásokhoz. Felejthetetlen élménnyel gazdagodott.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„950 gyerek, az én korosztályom előtt léptem fel, nagyon fura volt, hogy mindenki értem ujjongott. Külön helyiségben dedikálhattam, és olyan sokszor írtam le a nevemet, mint még soha. Sajnos a parlamentet megnézni nem volt időm, a fellépésre koncentráltam, de legalább láttam a koronázási jelvényeket, amiket eddig csak a tankönyvemben csodálhattam meg" – mesélte az énekes fiú, aki jelenleg a továbbtanulására koncentrál.

A  Bartók Béla Konzervatóriumba adtam be a jelentkezésemet, ahová a bátyám is jár. Már nyolc éve zongorázom, ezért inkább ének szakra mennék, és csak melléktanszaknak választanám a zongorát. Koncertezgetek, minden héten van fellépésem, amiből jó kis zsebpénzem jön össze. Csak kis részét költöm ruhákra, muszáj, hogy tetszem a lányoknak, a többit  viszont elteszem.”