Alig úszta meg a dutyit Sarka Kata

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
Sarka Kata közlekedési szabálysértés csekk börtön bírság celeb Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majdnem börtönbe került Hajdú Péter felesége, miután a buszsávban autózott. Lebukott, megbírságolták, de elfelejtette befizetni a csekket - adja hírül a Bors.

"Edzésre siettem az Alkotás úton, és már csak néhány percem volt az órakezdésig, amikor úgy gondoltam, azt a pár métert megteszem a buszsávban, mi bajom lehet" – mesélte Sarka Kata.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Csakhogy a semmiből megjelent egy rendőrautó, és félreállította Hajdú Péter feleségét. "Természetesen rögtön elismertem a hibámat, amiért ki is szabták a helyszíni bírságot, tízezer forintot."

És ahogy lenni szokott, a csekk elkeveredett. "Hozzám már csak az a levél jutott el, amelyben háromnapos elzárásról írt a bíróság" – szabadkozott a szabálysértő, aki az utolsó pillanatban az eredetileg kiszabott összeg többszörösét fizette be. Pedig férje, Hajdú Péter biztatta, hogy próbálja ki a börtönéletet, mert nagy kaland lenne, és Kata barátnője, Szabó Zsófi is biztosította arról, hogy a bajban is mellett állna, a szépség egyelőre óvatos duhaj maradt, és inkább fizetett a börtön helyett.

Sarka Kata kiakadthttp://www.life.hu/legykepben/20131221-sarka-kata-a-facebookon-akadt-ki-hogy-egy-ferfi-a-csaladjuk-halalat-kivanja.htmlBálint Toncsi békülne Sarka Katával?http://www.life.hu/legykepben/20131125-balint-antonia-kedveskedik-sarka-katana.htmlVajna Tímea Sarka Kata üzlettársa leszhttp://www.life.hu/legykepben/20131120-vajna-timea-es-sarka-kata-a-magyarorszag-szepe-kft-ugyvezeto-igazgatojanak-uzlettarsa-lesz.htmlSarka Kata félti Szabó Zsófithttp://www.life.hu/legykepben/20130930-sarka-kata-szabo-zsofi-schobert-norbi-muller-attila-tolvai-reni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.