fotográfus Kenya kisoroszlán Chris Bray
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leleményes operatőr kaptak lencsevégre három kisoroszlánt. A cuki állatkölykök egyáltalán nem féltek a kamerától.  

A videófelvételt Chris Bray világhírű fotográfus készítette, aki őshonos állatokat ment fotózni Kenyába. Ott lett figyelmes egy nőstény oroszlánra és három cuki kölykére. Gondolt egyet, és elhatározta, nagyon-nagyon közelről is megörökíti az állatbabákat.

Bray egy távirányítható autóra szerelt GoPro kamerával vette fel az oroszlánokat, akik szemmel láthatóan kíváncsiak voltak a szerkentyűre.

Ilyen fát még nem láttálhttp://www.life.hu/legykepben/20140120-csodalatos-no-alaku-fa.htmlJön a hó!http://www.life.hu/legykepben/20140120-2014-januarjanak-vegen-a-szokatlanul-enyhe-ido-utan-hozapor-havazas-varhato.htmlÍgy tanítsd úszni a macskádat! http://www.life.hu/legykepben/20140117-egy-macska-a-furdokadban-lubickol.htmlSegédeszközt kapott a béna kismalachttp://www.life.hu/legykepben/20140117-chris-p-bacon-nevu-kismalacon-egy-kiskocsival-segitett-gazdija.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.