Természetesen nem vártuk el Gyúrós Józsitól, hogy gondolkodjon. Olyat hülyeséget csinált, ami miatt a korábbi széria  VVEsztere komoly büntetést kapott.

Gyúrós Józsi beköltözésekor azzal kábította a nézőket, hogy a villlalakó lányokkal majd ráraboltat a harcsájára. A kigyúrt, 8 általánossal rendelkező fiú a beharangozott akció helyett inkább folyamatosan barátnője után siránkozik, akinek a létezéséről beköltözésekor mélyen hallgatott. Annyira hiányzik neki, hogy titokban átadta az imádott nő telefonszámát a nézők szimpátia-szavazásán utolsó helyen végzett, emiatt a villa elhagyására kényszerülő Alexának és arra kérte a lányt, hogy hívja fel a kedvesét.

 

"Józsi nagyon okosan bevallja, hogy Alexának a mai kiköltözése előtt átadott egy telefonszámot, és megkérte, hogy hívja fel...! WARNING!!! ERROR!!!! Ennek ugyan mi értelme? Rejtély. De ezért nálunk anno olyan büntetést kapott Eszter, hogy lebegett a haja" - kommentelte a villába igaz barátságokban hívő VV Attila a saját oldalán, ahová már reggel kikerült az éjszakai online stream.

Forrás: RTL II.

 

VV Eszter, a ma már boldog édesanya, egy párbaj alkalmával adott át egy karkötőt Veronikának, amelyre felírta volt szerelme telefonszámát. A kacsaszájú lányt arra kérte, ha nem térne vissza a villába, hívja fel a férfit. Terve nem maradt  titokban, ugyanis a kamerák mindent rögzítettek, és végül megkapta a büntetését.Miközben mindenki megnézhette a szeretteitől kapott karácsonyi videoüzenetet, ő nem kaphatta meg az övét, és ráadásként minden otthonról érkezett információtól eltiltották.