Bréking! Új lakó érkezik a villába!

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
ValóVilág 6 VV Simon beköltözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péntek este a nézők eldöntötték, hogy a viselkedése miatt Simon távozzon a villából. Úgy tűnik, nem sokáig maradnak kevesebben a lakók - szombat este ugyanis új ember költözik be Simon helyett. 

"Döntésünk hátterében az áll, hogy világossá tegyük a bent maradt villalakók számára, ezzel a módszerrel nem érnek célt, vagyis így nem csökkenthetik a még versenyben lévők számát és növelhetik a győzelmi esélyeiket.

Forrás: Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

Ez egyfajta üzenet számukra, hogy ezt a játékot ilyen módszerekkel nem érdemes játszani" - indokolta a döntést Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója.

Szerelmek hete a sztárvilágban - Bulvárkoktélhttp://www.life.hu/bulvar/20140131-a-life-hu-bulvarkokteljaban-valovilag6-vv-iza-vv-zsolt-vv-jozsi-csobot-adel-vv-beci-muri.htmlBarátságokról, szerelmekről és szakításokról is hírt adtunk a héten, de nem szűkölködtünk balhékban sem, amelyeket leginkább a ValóVilág 6 szereplői szolgáltatták. TV + BulvárOrigoRákapott a színészetre a megasztáros http://www.life.hu/bulvar/20140130-torres-dani-megasztaros-rakapott-a-szineszetre.htmlInkább a színészetből élne a Megasztár 2-ben feltűnt Torres Dani, a félig ecuadori, félig magyar származású énekes - tudta meg a Life.hu. TV + BulvárOrigoÚjabb szerelem a ValóVilág-villában? http://www.life.hu/bulvar/20140131-az-rtl-2-valovilag-6-musoraban-vv-izanak-vv-zsolt-utan-most-vv-krisztianra-faj-a-foga.htmlNéhány napja már pedzegeti Iza, hogy nem is olyan rossz csávó ez a Krisztián, most pedig elárulta, tetszik neki. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.