West-Balkán diszkótragédia áldozat per felelős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napokon belül tárgyalja a Kúria a West-Balkán-tragédia miatt indult pert, mert két elítélt nem ért egyet a másodfokú ítélettel. Közben két újabb embert perelt be az egyik elhunyt családja – tudósít az Origo.hu. 

Március elején tárgyalja a Kúria a West-Balkán-tragédia perét – írja a Magyar Nemzet. A lap úgy tudja, az ügy egy másik szálon is folytatódik, mivel az egyik áldozat családjának képviselője pótmagánvádas eljárást kezdeményezett további két ember ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. Az adatok szerint ugyanis két további személy is felelős lehet a diszkóban történt eseményekért.

A West Balkán ügy másodfokú tárgyalása Forrás: MTI/Marjai János

Ellenük annak idején az ügyészség nem emelt vádat – tájékoztatta a lapot Békefi László ügyvéd. Az egyik nemrég perbe fogott ember a West-Balkán akkori ügyvezetője, a másik a biztonsági cég akkori irányítója.

A tragikus diszkóbalesetben három fiatal lány vesztette életét 2011. január 15-én. Budapesten, a Nyugati téri Skála Metró épületében a megengedettnél sokkal többen szórakoztak, pánik tört ki, mindenki ki akart menni az épületből, három lány megfulladt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.