Való Világ 4 Alekosz gasztronómia kiló hízás változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas változáson ment át a ValóVilág 4 győztese. Alekosz a Life.hu-nak nyáron megígérte a 8-10 kilós hízást és ahogy elnézzük, tartotta is a szavát.

Nagy Alekosz nyáron gasztronómiai kalandozásokba kezdett, és akkor azt mondta, biztos benne, hogy felszalad rá jó pár kiló.

Forrás: facebook/Alkeosz

„Egyelőre 6 kilót híztam. 76 kilóról indultam és most 82 vagyok. A cél a 90 kiló és ez nem izomban, mert nem kigyúrt akarok lenni" - kezdte Alekosz, aki elmesélte, miért döntött a hízókúra mellett. „Ha sovány embert látunk, akkor rossz érzésünk támad. Arra gondolunk, hogy biztos beteg vagy szegény vagy gondjai vannak. Például a nők 70 kilónál kezdődnek, aki ez alatt van - főleg az 55 kilós nők -, az nagyképű. A kedves nők mind kerekdedek és mosolygósak." Megkérdeztük Alekoszt, a barátnője éppen mennyit nyom a mérlegen és közölte, hogy 55-56 kiló. Joggal érdeklődtünk, hogy akkor miért nem 70 kilós barátnője van, ha az az ideális? „Őt már kiképeztem magamnak. Három év kellett hozzá, de már rendben van" – nevetett az okostojás, aki a hízása másik okát is elmondta.

„Azt vettem észre, amikor elmegyek egy étterembe és jól belakok, akkor lelassul a szervezetem, sokkal nyugodtabb vagyok. Stresszmentessé válik az életem. De azt be kellett látnom, nem vagyok hízékony alkat, ezért nehéz ételeket kell ennem, például sztrapacskát marhapörkölttel" – magyarázta Alekosz, akinek ezúton is további jó hízókúrát kívánunk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.