VV Dorka rajta tartja szemét szerelmén, Zsolton

VV Zsolt VV Dorka szerelem VV6
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hete elhagyta a villát VV Dorka, mégis minden estét a luxusbörtönben maradt szerelmével, Zsolttal tölti. A szerelmes lány ki nem hagyná a villa életéről szóló összefoglalókat.

Még nem találja igazán a helyét a luxusbörtön falain kívül VV Dorka, aki egyelőre lakhelye, Szolnok és a főváros között ingázik, és leginkább arra vár, hogy villaszerelmét újból átölelje, majd próbára tegye a szürke hétköznapokon.

Dorka és Zsolt a Villában Fotó: RTL Klub/Bársony Bence
Aurélió nyerte a párbajt és kiejtette Ádámothttp://www.life.hu/bulvar/20140316-vv-aurelio-kiejtette-vv-adamot-o-nyerte-a-valovilag6-eheti-parbajt.htmlKorábban a ValóVilág 6 Auréliója és Ádámja láttán nekünk is tátva maradt a szánk. Akkor Aurélió pucéran diadalmaskodott, most pedig ruhában duplázott.TV + BulvárSzobára vitte Charlotte Ádámothttp://www.life.hu/bulvar/20140303-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosai-vv-charlotte-es-vv-adam-a-nyugiszobaban-aludtak.htmlA ValóVilág 6 vasárnapi párbaja után VV Charlotte és VV Dorka eldönthették, melyikük él azzal a lehetőséggel, hogy a valakivel együtt alszik a nyugiszobában. Dorka passzolt, Charlotte pedig Ádámot hívta ki. Az éjszakai kaland a villalakókat találgatásra késztette, vajon történt-e valami a férfifaló és a már nagyon "fújatni" akaró favágó között. Egy állítás-egy tagadás.TV + BulvárOrigoNem tartották be az ígéreteiket a ValóVilág játékosaihttp://www.life.hu/bulvar/20140317-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosai-vv-viki-vv-aurelio-vv-zsolt-vv-iza-vv-charlotte-vv-jozsi-vv-krisztian.htmlA felénél tart a ValóVilág 6. Az első játékosok kicsivel több mint hatvan napja költöztek be a villába, mi pedig ennek alkalmából felidéztük a bemutatkozó kisfilmjüket. A már kezdetekkor sem túlságosan izgalmas és színes játékosok az eltelt idő alatt még tovább szürkültek, a villa életének felpezsdítésére vonatkozó igértetét pedig szinte senki nem tartotta be. Gyúrós Józsi imidzsvideójának témája például majdnem biztos, hogy inkább a szerkesztők fejéből pattant ki.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.