Simon és Charlotte végre együtt töltötte az éjszakát

Forrás: RTL Klub -
VV Charlotte VV Simon szerelem éjszaka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lett kész az eljegyzési gyűrű, amivel Simon kedveskedni szeretett volna kiesett szerelmének, ennek ellenére nagy volt a boldogság az együttlét örömére. Az első éjszakát együtt töltötték, pedig Simon nem is reménykedett abban, hogy szerelmével hajtja álomra a fejét.

Nem akart erőszakos lenni Simon a párbajvesztes Charlotte-al, beletörődött volna, ha a lány otthonába, az édesanyjához megy haza, ő pedig zuglói albérletében egyedül tért volna nyugovóra. Az élet másképpen alakította a dolgokat.

Forrás: RTL Klub
VV Iza a párbajgyőzteshttp://www.life.hu/bulvar/20140330-az-rtl-2-valovilag-6-cimu-musoranak-parbajan-vv-iza-es-vv-charlotte-csapott-ossze.htmlAki igazi cicaharcra számított a ValóVilág 6 vasárnap esti párbaján, nem csalódott. A stúdióban két "ősellenség" Iza és Charlotte csapott össze egymással. TV + BulvárRTLKLUBVV Viki összeomlotthttp://www.life.hu/bulvar/20140330-az-rtl-2-valovilaganak-jatekosa-vv-viki-osszeomlott-es-zokogott.htmlA mindeddig kötélidegzetűnek mutatkozó nagyszájú lány kiborult. TV + BulvárOrigoKiszel Tünde VV Izával erősítetthttp://www.life.hu/bulvar/20140328-a-valovilag6-jo-noje-iza-kiszel-tunde-fehernemu-modellje-volt.htmlA ValóVilág6 jónője, Iza még a villába költözése előtt Kiszel Tünde fehérnemű-modellje volt.TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.