Eszményi Viktória Heilig Gábor házaspár foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elszalasztott egy fontos sporttörténeti pillanatot Heilig Gábor. A híresség a Szombat Esti Lázra gyakorló feleségének segített.

A segítőkész zeneszerző már bánja, hogy akkor segített be egy lépés gyakorlásába a táncba teljesen belegabalyodott asszonykájának, amikor legszívesebben mereven bámulta volna a tévé képernyőjét. Gábor imádja a focit, kedvenc csapatának, a Barcelonának a meccseit nézni számára szent és sérthetetlen időtöltésnek számít. Focirajongó, ugyanakkor lovagias, segítőkész férfi is, aki felesége kérését még a meccs közben is ellenkezés nélkül teljesítette, amikor támaszra volt szüksége egy fontos láblendítés elpróbálásához. Igaz utána nem hagyta szó nélkül a kihagyott pillanatot, konstatálva, ezt elbukta.

Heilig Gábor Südi Iringóval, Eszményi Viktória pedig Cseh-Szakál Tiborral táncol a Szombat Esti Lázban Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Hazaérünk és megvacsorázunk, majd Gábor leült meccset nézni, én pedig elkezdtem gyakorolni. Van egy lépés, ami számomra nagyon fontos lett volna, nem voltam benne biztos, hogy jól emlékeztem rá. Szóltam a Gabinak, hogy egy pillanatra álljon fel a fotelból, szó nélkül jött, pedig láttam rajta, hogy inkább a tévét nézné, de tényleg segíteni akart. Számoltam, hogy egy-két, három, négy, lendítettem a lábamat és következő pillanatban már benne is volt a gól a hálóban. Szegény, teljesen kiakadt, hogy pont ezt a pillanatot hagyta ki, amit már annyira várt” – mesélte már nevetve Viki, aki elárulta, hogy jelenleg az életünk a táncról szól.

„Szeretek otthon gyakorolni, amikor már semmi dolgom neki is állok, még akár éjfélkor is. Szeretek másnap úgy menni az órára, hogy minden lépést tudok. Ilyenkor megkérdezem Gabit, hogy akarja-e, hogy vele is gyakoroljak, de ő csak ül és fejben lépeget. Számomra most derült ki, hogy a tánc nem csak fizikai, hanem szellemi elfoglaltság is. Nagy erőpróba, de nagyon élvezem, mintha valamilyen nyelvet tanulnék. Amikor a 80-es években az Evitát próbáltuk jártam táncpróbára, de abban a produkcióban az volt a lényeg, hogy jól énekeljek, senki sem erőlködött azon, hogy komoly tánctudásom legyen. Talán, amit most elsajátítok, a baráti körünkben tudom hasznosítani, vagy a férjemmel, akivel néha otthon is táncolunk, bolondozunk.”

Elkezdődtek a villantások a Szombat Esti Lázbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140404-szombat-esti-lazban-villantasok-kezdodtek.htmlVolt mit nézni a Szombat Esti Láz - A nagy félrelépés című show-műsorban, amely új formában került a képernyőre! Az idén is nyolc páros indult, de a felkért hírességek valódi párt alkotnak a valós életben is, azaz férj és feleség, vagy párkapcsolatban élők. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huStrasszos térdmerevítőt villantott Máté Krisztinahttp://www.life.hu/bulvar/20140404-mate-krisztina-szombat-esti-lazban-strasszos-terdmerevitot-villantott.htmlMáté Krisztina térszalag-szakadással állt színpadra a Szombat Esti Lázban. Erőfeszítését a zsűri egyik tagja, Jáksó László pluszpontokkal jutalmazta, így holtversenyben az első helyen végzett párjával, Orosz Józseffel.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huMilliós gázsiról mondtak le Gregorékhttp://www.life.hu/bulvar/20140321-gregor-bernadett-szineszno-es-parja-szarvas-attila-tobbmillios-gazsitol-estek-el-amikor.htmlGregor Bernadett őszintén beszélt a BEST magazinban arról, miért mondták vissza a Szombat Esti Lázban való szereplést. A színésznőnek kapcsolata tisztasága mindennél többet ér.TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.