Elképesztő felhőtölcsért fotóztak Békés megyében

Forrás: idokep.hu -
felhőtölcsér zivatar Békés megye vihar tuba Békéscsaba Viharsarok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal Békéscsabán és a Viharsarokban kapták lencsevégre a felhőtölcséreket, úgynevezett tubákat.

Szerdán a késő délelőtti órákban elsőként a Viharsarokban és Békéscsaba térségében alakultak ki zivatarok, amelyekhez kapcsolódóan az Időkép olvasói több tubát fotóztak le, illetve a békési megyeszékhelyről jégesőről is érkezett jelentés.

Forrás: idokep.hu

Mindeközben egyre nagyobb területen indult meg a gomolyfelhő-képződés az ország területén, amelyekből egyre több helyen alakulnak ki záporok, zivatarok, sőt Békéscsaba mellett már a Nyírségből és a Balaton-felvidékről is jégesőt jelentettek a portál észlelői.

Arról, hogy milyen időre számíthattok a hosszú hétvégén, IDE KATTINTVA olvashattok!

Ballag már a vén diák...http://www.life.hu/news/20140430-elkezdodtek-a-kozepiskolai-ballagasok-hetfon-pedig-mar-indul-az-irasbeli-magyar-erettsegi.htmlA hosszú hétvége miatt egyes középiskolákban már szerda délután elballagnak a diákok. Az írásbeli érettségik hétfőn a magyar nyelv és irodalom és a magyar, mint idegen nyelv vizsgákkal kezdődnek.News--Minden nap lesz eső a hosszú hétvégénhttp://www.life.hu/news/20140430-a-hosszu-hetvege-minden-napjan-eshet-egy-kis-eso-vasarnap-a-legtobb-kozben-kora-nyari-meleg-lesz.htmlKisebb esők minden nap előfordulhatnak a négynapos hosszú hétvégén, de főleg vasárnapra romlik el az idő. Addig kora nyárias időnek örülhetünk.NewsOrigoA nyitottság mellett kampányolnak az UFF-os lányokhttp://www.life.hu/news/20140430-az-uff-os-lanyok-galambos-dorina-enekesno-es-peterfi-nagy-evi-ujsagiro-elmeselik-miert-eri-meg.htmlEzúttal a Life.hu sztárszerzői vallottak arról, miért éri meg nyitottnak lenni.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.