Több százezer forintos tartozást halmozott fel L. L. Junior gyorshajtási és parkolási bírságok ­miatt, de ennek levét nem ő issza meg. A rapper ugyanis egy kölcsönautóval követte el a szabálysértéseket, a bírságot azonban nem hajlandó kifizetni.

Az autó tulajdonosa, Papp Sándor a Blikknek elmondta, nem tudja tovább előlegezni Junior kihágásait, ezért havi nyugdíjából 46 ezer forintot vonnak le. "Két évvel ezelőtt kezdődött az egész kálvária. Kölcsönadási szerződést írtunk alá Lesi Lászlóval, ismertebb nevén L. L. Juniorral, vagyis kölcsönadtam neki a C220-as Mercedesemet, aminek ő az összes költségét átvállalta, a biztosítást és a havi törlesztőrészletet is. A családunknak volt másik ­autója, a lízinget nem tudtuk volna fizetni, Juniornak pedig ez kapóra jött, szüksége volt egy autóra, amivel tudott 'jaszkarizni', így elvitte a kocsit" - panaszolta a napilapnak Sándor, aki egyre-másra kapta a bírságokat a zenész közlekedési kihágásai miatt.  

Forrás: Schumy Csaba

"Első körben összesen 480 ezer forint gyűlt össze, amit sok könyörgés után kifizetett. Illetve nem ő, maga helyett Nótár Maryt küldte, ő számolta le a pénzt. Talán tőle kért kölcsön Junior, nem tudom, de nekem az volt a fontos, hogy ki legyek fizetve" - tette hozzá, és elmondta, ezt követően Junior tovább száguldozott, így újra egy nagy halom büntetést kapott. 

Sándor arról is beszélt, hogy unokahúga látta a kocsit, és egy vadidegen vezette. "Rákérdeztem Juniornál, aki valóban továbbadta az autót egy barátjának. Attól a férfitól pedig két nap múlva ellopták" – mondta el a férfi, akinek lopáskárát a biztosító nem fizeti meg, ugyanis olyan személytől tűnt el az autó, aki nem volt jogosult használni, így a közel négymilliós hitel továbbra is őt terheli.

"Nem vagyok biztos abban, hogy minden bírságot nekem róttak ki, de ha így van, és ezt igazolni is tudják, akkor kifizetem az összeget" – kommentálta az esetet Junior.