Gyurcsík Tibi a legjobbak között a szlovák X-Faktorban

Forrás: RTLKLUB -
X-Faktor döntő Gyurcsík Tibor Csehország Szlovákia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legjobb hat közé szavazták a nézők Gyurcsík Tibort, így egy lépéssel közelebb került a cseh és szlovák közös X-Faktor megnyeréséhez. 

Gyurcsík Tibi ezzel a bravúrral már sokkal jobb eredményt ért el, mint pár éve Magyarországon, ahol elsőként távozott a döntős mezőnyből – írja a Bors.

Forrás: RTLKLUB

„Nagyon boldogok vagyunk mind, el sem hiszem, hogy sikerült! Köszönöm!" – írta a Szlovákiában született Tibi a közösségi oldalán, aki korábban elmondta, mennyire boldog, hogy részt vehet ezen a versenyen. „Az álmom vált valóra! Irtózatosan szerencsésnek érzem magam amiatt, hogy másodszor is megmérettethettem magam egy ilyen grandiózus műsorban. Sokat tanultam a magyar X-Faktorban. Most azon leszek, hogy bebizonyítsam, nem döntöttek rosszul azok, akik bizalmat szavaztak nekem." Hajrá, Tibi, drukkolunk neked!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.