Képeken az évszázad privát bulija - A luxus esküvő előtt egy nappal

buli esküvő fotó Kanye West kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A versailles-i palota tükörterme, virágok százezrei, muskétások, 600 vendég - ilyen egy privát buli Kardashian-West módra. Ja, hogy nem is annyira privát a dolog, hiszen az internet- és közösségimédia-függő Kardashian családról van szó, akiknek hála, a világon bárki megnézheti, milyen is az évszázad esküvője előtti este.

Az évszázad esküvőjének emlegetik Kim Kardashian és Kanye West menyegzőjét (természetesen Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvője után), amelyet a hírekkel ellentétben nem Versailles-ban, hanem Firenzében tartanak május 24-én. Pénteken pontokba szedtük a legfontosabb tudnivalókat a Chanellel illatosított autóktól kezdve a Valentino-féle kastélyig.

/1405/K_pek201452491829

A Daily Mail pedig a nagy nap reggelén elhalmoz bennünket információkkal, amelyből olyanokat emelnénk ki, hogy a privát bulin Lana Del Rey énekelte a pár kedvenc dalát, a Young And Beautiful című számot. A vendégeket ezer üveg pezsgő, virágözön és muskétások várták. A szűk család korábban Valentino villájában ebédelt. A vendégek között vannak természetesen a szintén közösségimédia-függő testvérek: Khloe, Kendall, Kourtney, Kylie és a hasonlóan Instagram-imádó anyuka, Kris Jenner is, úgyhogy nem maradunk le semmiről. Ezek után olyan nehéz feltenni a kérdést: mégis kik ezek az emberek?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.