színésznő Vizsla Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kapócs Zsóka azt ígérte, hogy messzire utazik, és meg is tette. A színésznő, aki valószínűleg villámházasságát próbálja felejteni, Amerikából jelentkezett.

Egymás után kerülnek fel a képek New Yorkból Kapócs Zsóka közösségi oldalára, ahol megtudhatjuk, hogy a vonalaira kényesen ügyelő egykori szépségkirálynő nem egyszerűen csak turistáskodik. A napi testedzést sem hagyagolja, így a Centrál Parkban futással kezdi a napot. Egyetlen bánata, hogy futótársa, Manó, a vizsla nem lehet vele. Mi lett az imádott kutyával, vajon megint internátusba küldte, amíg nyaralni ment?

Forrás: Facebook/Kapócs Zsóka

"Reggeli futás a Central Parkban! Most egyórásra sikerült, mert sok volt a látnivaló! Rengetegen futnak már korán reggel, és mindenki viszi a kutyáját is! Minden szuper, csak Manó hiányzik. Nem tudják az amerikai kutyák, miből maradnak ki nélküle" - közölte az itthon maradottakkal Zsóka, aki a futás után shoppingolni indult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.