Jóban Rosszban TV2 cella forgatás börtön szereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cellák mögött zajlik a TV2-n futó sorozat egy-egy jelenete. Közben új szereplők is érkeztek.

Tovább durvul a Jóban Rosszban. A megszokott helyszínek mellett egy börtönt is életre keltett a stáb. A rácsok és az új környezet mellett új szereplők is érkeznek a sorozatba – olvasható a TV2 oldalán. Egyebek mellett Bacskó Tünde és Miklós Kriszti csatlakozott a stábhoz.

Forrás:TV2

Bacskó Tünde egy gonosz karaktert, Nagy „Mázsa" Marit alakítja, aki rablásokkal és betörésekkel keresi a kenyerét, és kifejezetten élvezi, ha megfélemlítheti a nála gyengébbeket. „Jócskán okozok majd kellemetlen napokat a sorozat népszerű karaktereinek, így nem biztos, hogy a nézők kedvence leszek" - árulta el a színésznő, aki a szerep kedvéért azt is bevállalta, hogy a forgatási napokon Pécs és Budapest között ingázik.

A börtön másik meghatározó egyénisége Kata, akit Miklós Kriszti alakít. „Eddig általában naivákat játszottam, így ez egy elég új szituáció. Életem talán legférfiasabb karaktere, ám a többieknél egy fokkal lelkizősebb, nőiesebb természet. A sok szürkeség, hogy kis területen, sokszor durvább jeleneteket forgatunk egész nap, kicsit nyomasztó. Mindannyian alig várjuk a nap végén, hogy kimenjünk a szabadba, színeket lássunk és érjenek pozitív impulzusok" – mesélte a börtönben felvett jelenetekről a színésznő.

Elindult a találgatás az X-Faktor mentorairólhttp://www.life.hu/bulvar/20140527-alfoldi-robert-szinesz-rendezo-es-toth-gabi-enekesno-ujra-mentor-lehet-az-x-faktorban.htmlJavában zajlanak az X-Faktor válogatói, amelyre özönlenek a jelentkezők, azonban a mentorok nevét még homály fedi. TV + BulvárRTLKLUBCsonka András vezeti az RTL Klub reggeli műsoráthttp://www.life.hu/bulvar/20140527-csonka-andras-a-szombat-esti-laz-zsurizese-utan-az-rtl-klub-reggeli-musorat-vezeti-a-heten.htmlA Szombat Esti Láz zsűrizése után az RTL Klub reggeli műsorát vezeti a héten – írja az Origo. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKülönös előnyökhöz jut VV Zsófihttp://www.life.hu/bulvar/20140526-vv-zsofi-arca-lett-egy-divatmarkanak-es-nem-kell-sorban-allnia-a-pisileshez.htmlVV Zsófi bár nem vitt mindent, mégis ő a ValóVilág egyik legnagyobb nyertese.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.