Karamból, torlódás és dugók a Balaton felé

Forrás: MTI -
dugó M7-es autópálya baleset Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több baleset miatt nagy dugó alakult ki az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, és a 7-es úton is - tájékoztat a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság információra hivatkozva az MTI.

Először összeütközött két autó az M7-es autópályán Martonvásár és Baracska között, a 30-as kilométernél. Dél felé mindkét sávban megindult a forgalom, majd időközben újabb karambol történt Polgárdinál.

Illusztráció Forrás: MTI

Baleset lassította a közlekedést a 7-es úton is, ugyanis Szabadbattyánnál egy autónak kitört a kereke. A jármű elfoglalta az egyik forgalmi sávot, így váltakozó irányban haladt a forgalom. Később egy harmadik baleset is történt az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, két autó ütközött össze Polgárdi közelében.

Ahogy azt a Life.hu is megírta, napsütéses, meleg idő várható a hosszú hétvégén. Erős a forgalom tehát a Balaton felé, mindenki közlekedjen óvatosan!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.