JLo csúcsformában nyitotta meg a foci vb-t

Brazília focivébé futball vb futball világbajnokság foci Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkezdődött a 2014-es futball-világbajnokság. A megnyitó viszonylag rövidre sikeredett, a sztárfellépők Jennifer Lopez és Pitbull voltak. 

Láttunk klasszikus brazil hangszereket, visszafogott táncokat és Brazília természeti szépségeit megjelenítő előadást a világbajnokság megnyitóján, ami alig volt 30 perces.

Forrás: AFP

Jennifer Lopez és Pitbull adta elő a VB nyitódalát, a "We are one" című számot. Hozzájuk csatlakoztott Claudia Leitte brazil énekesnő, akinek a frizurája szinte a megszólalásig hasoníltott világsztár kolléganőjéére. A dal nem lett a kedvencünk, az egyetlen dolog, ami eszünkbe jutott, az az, hogy Lopez kisasszony eszméletlen jól néz ki. Hiába, ő sosem megy ki a divatból...

Forrás: AFP

A megnyitó előtt még egy különös eseményre is felkaptuk a fejünket, de nemcsak mi, hanem leginkább Cristiano Ronaldo. Az origo.hu cikke szerint ugyanis a népszerű brazil modell, Andressa Urach - akinek nem elhanyagolható sem a mell-, sem a popsimérete - bemutatta, mennyire rajong kedvenc focistájáért, Cristiano Ronaldóért. A hölgyemény a portugál válogatott szállodája előtt várakozott a sportolóra, méghozzá úgy, hogy méretes keblei portugál nemzeti színre lettek festve.

Hát, ez éppen elég izgalom volt az első estére - alig várjuk a következő egy hónapot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.