Kiszel Tünde új lovagja titkolja a korát

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
lovag Viva Comet Kiszel Tünde kor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde új lovaggal jelent meg a VIVA Comet-gálán, akiről szerettük volna megtudni, hogy hány évvel fiatalabb a legendás naptárdívánál, de nem sikerült ezt a fontos információt megszereznünk. Tibor ugyanis titkolja a korát.

Úgy tűnik, hogy nem Tünde az egyetlen titkolózó a korát illetően. Remek társat talált ebben a műfajban új lovagjában, Tiborban, aki szintén nagyokat hallgat, ha éveinek számáról kérdezik. Csak remélni tudjuk, hogy ő legalább tudja, hány évvel fiatalabb Tündénél!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A sármos fiatalember a legújabb lovagom, aki a rajongóim szerint nagyon is illik hozzám. Egy társaságban ismerkedtünk meg, a barátnőm mutatott be neki. Azt mondta, hogy már régóta figyel engem, és úgy egy hónapja már találkozgatunk is. Az édesanyja izraeli, ő még itthon született, de 2 éves korában elköltözött Izraelbe, ahonnan nemrég jött vissza. Jól tud magyarul, akcentus nélkül beszél. A magyar neve Tibor, az izraeli Assaf, én szívesebben szólítom a magyar nevén" – árulta el Tünde, aki teljesen el van ragadtatva lovagjától. Ugyanakkor óvatos, ugyanis korábbi hódolójával, Szabolccsal nagyon befürdött, a fiatalember ugyanis kitálat a díva magánéletéről.

„Régimódi vagyok, szeretem, ha egy férfi úriemberként viselkedik. Tibor kinyitja nekem az autó ajtaját, és már ebédelni is elhívott. Jól érezzük együtt magunkat, sokat beszélünk telefonon, és igyekszünk minél gyakrabban találkozni. A nagy nyilvánosság előtt most jelentünk meg először. Nyaralást együtt még nem terveztünk, de biztos leugrunk együtt pár napra a Balatonra."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.