görög válogatott nyolcaddöntő negyeddöntő focivébé történelmi siker Costa Rica-i válogatott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Costa Rica-i válogatott legyőzte Görögország csapatát a brazíliai labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében. Ezzel története során először bejutott a legjobb nyolc közé.

Costa Rica válogatottja 1-1-es döntetlen után, 11-esekkel 5-3-ra legyőzte a görög csapatot vasárnap. A közép-amerikai együttes az 52. percben Bryan Ruiz góljával szerzett vezetést, nem sokkal később azonban Oscar Duarte kiállítása miatt emberhátrányba került. A görögök csodával határos módon a 91. percben Szokratisz Papasztatopulosz góljával egyenlítettek. A hosszabbításban nem változott az eredmény, így jöhettek a büntetők. A 11-esek során egyetlen játékos hibázott, Teofanisz Gekasz, így Costa Rica jutott tovább. Az együttes a negyeddöntőben a négy évvel ezelőtt döntős holland csapattal találkozik szombaton – írja az MTI.

A Costa Rica-i Oscar Granados ünnepel Forrás: MTI/EPA/Chema Moya
Ők a TOP 20 legszexisebb pasi a focivébénhttp://www.life.hu/intim/20140629-neymar-cristiano-ronaldo-gerard-pique-sergio-ramos-claudio-marchisio-a-legszexibbek.htmlA Life.hu összegyűjtötte már a legcukibb focistaapukákat, a legdögösebb WAG (Wives And Girlfriends) mamikat, és listáztuk már a legtrendibb játékosokat is. Most a brazíliai focivébé legszexibbjei következnek, édes kisbabák és gyönyörű barátnők nélkül. Egyenesen a gyepről, izzadtan és fáradtan, úgy, ahogyan a tévében is látjuk őket.IntimOrigoFocivébé: meghalt egy 25 éves kolumbiai nő az ünneplésbenhttp://www.life.hu/news/20140629-a-brazil-focivebe-nyolcaddontojeben-kolumbia-megverte-uruguay-csapatat-meghalt-egy-no-az-unneplesben.htmlSzombaton történelmi győzelmet aratott Kolumbia Uruguay csapata felett. El lehet képzelni, milyen buli volt Bogotában, ha egy, a tömegben ünneplő nő halálát egy eltévedt golyó okozta...News--Betiltották a focivébés arcfestékeket Németországbanhttp://www.life.hu/drlife/20140627-betiltottak-a-focivebes-arcfestekeket-nemetorszagban.html14 arcfestékmárkából 14-et mérgezőnek talált a német fogyasztóvédelmi hatóság, ezért a focivébé ideje alatt az összes terméket betiltották – írja a hvg.hu a német stern.de oldalra hivatkozva.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.