nyári szünet Jóban Rosszban TV2 sorozat Barátok közt Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, a Barátok közt rajongóinak csupán egy hetet kell kibírniuk a kedvenceik nélkül. Az RTL Klub sorozata nyáron is látható lesz a képernyőn. Most pedig újabb jó hírrel szolgálhatunk, kiderült, a konkurens TV2 sem teszi pihenőpályára a Jóban Rosszbant és az Édes életet a nyári szünetben sem. 

A napi műsorairól szóló döntését a saját oldalán kommunikálta a TV2. "A nézői igényeket figyelembe véve a nyári időszakban is folytatódnak a TV2 népszerű, napi műsorai. A főműsoridőt hat órakor indító Tények mellett a nyári időszakban is képernyőn a Jóban Rosszban, valamint az Édes Élet" - olvasható a TV2 weblapján.

Forrás: TV2

"A kereskedelmi televíziók indulása óta, 17 éve nem volt példa arra, hogy egy csatorna ne tartson nyári szünetet. Sosem értettem egyet ezzel a döntéssel, úgy gondolom, hogy a nézők mindennapi életének részévé vált sorozatok esetében nem szerencsés a nyári leállás. Nyáron ugyanúgy televízióznak az emberek, ebben az időszakban sem szeretnének lemondani arról, hogy kövessék kedvenc műsorukat" – magyarázta György Bence, a TV2 program- és hírigazgatója.

Gyászol Pataky Attilahttp://www.life.hu/bulvar/20140703-pataky-attila-az-edda-enekese-gyaszolja-edesanyjat.htmlElhunyt Pataky Attila édesanyja. Az énekes éppen a 63. születésnapja előtt vesztette el az idős asszonyt. Az énekes mamája 91 éves volt és combnyaktöréssel került kórházba. TV + Bulvár--Berki Krisztián pórul járthttp://www.life.hu/bulvar/20140703-berki-krisztiant-elsodorta-a-viz-raftingolas-kozben.htmlRaftingolás közben felborult Krisztiánék csónakja, az erős sodrás pedig elragadta Berkit. Az Édes Élet kamerái persze megint pont a közelben voltak... Naná! TV + BulvárOrigoÍgy tisztul Benkő Dánielhttp://www.life.hu/bulvar/20140627-benko-daniel-orvoshoz-fordult-eb-beontest-csinaltatott.htmlOrvoshoz fordult Benkő Dániel. Az egykor meztelenkedő lantművészként elhíresült celeb ki tudja, miért, a tisztulásra vágyott. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.