VV Alexát csúnyán átverte az új pasija

Forrás:FB VV Alexa -
átverés VV Alexa szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tartott sokáig VV Alexa boldogsága! Négy nap után kiderült, hogy új lovagjának barátnője van.

Pár napig érezhette csak úgy VV Alexa, hogy rátalált álmai lovagjára. A fiút horvátországi nyaralásán ismerte meg, ahol jelképes eljegyzésként egy fehér masni, azaz gyűrű is került az ujjára. A nyilvánosság azonban mindent tönkretett. Alexa boldogan beszélt a fiúról, sőt egy fényképet is megosztott a rajongóival. Pont ez lett a fiú veszte! Felismerték és kiderült a hazugság. Barátnője van.

Foghatja a fejét Alexa Forrás:FB VV Alexa

A megjelent cikkek hozzásegítettek ahhoz, hogy nagyon gyorsan kiderüljön, átvertek.
Szomorú vagyok emiatt, reméltem, hogy végre rám talált a szerelem. Másfél éve nincsen párom, végre valaki engem akart társának. Most a Balatonon vigasztalódom" – nyilatkozta Alexa a Life.hu-nak, aki ennek ellenére nem vesztette el a bizalmát.

"Inkább csalódom, ha kell, naponta százszor is, minthogy állandóan bizalmatlan legyek mindenkivel, és az életet pokolnak tartsam, amelyben szörnyetegek élnek... Szeretek élni! És inkább legyen az életem örömteli, néha csalódással, mint elejétől a végéig boldogtalan, de csalódások nélkül!" - tette közzé gondolatait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.