Balázs Klári elárulta: jó gének és jó életszínvonal kell a szépséghez

Forrás: Korda György/Sajtófotó -
Korda György Balázs Klári életszínvonal szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Klári és Korda György a mai napig színpadon áll, ezért sok gondot fordítanak külsejük karban tartására.

"Nekünk Gyurikámmal szakmai ártalom, hogy sok pénzt költünk a megjelenésünkre. Soha nem volt szponzorunk, saját költségből finanszírozzuk a megjelenésünket. Sokan kérdezik tőlünk, hogy mitől nézünk ki ilyen jól. Ez két dolognak, a genetikának és a jó életszínvonalnak köszönhető" - árulta el Klárika a Borsnak.

Forrás: Korda György/Sajtófotó

Bár a házaspárnak sosem volt szponzora, a futás és úszás mellett tornáznak, szaunáznak, a kozmetikai szerek közül pedig a legjobbakat választják, annak ellenére, hogy azok jóval drágábbak, mint egy átlagos termék.

"Egy professzionális kozmetikai terméket használok, amit csak Németországból tudok megrendelni. Műtét nélkül kisimítja a ráncaim, és kollagéntartalma miatt feltölti a bőröm. Régen is, ha nem tehettem meg, hogy luxuscikket vásároljak, legyen szó ruháról vagy sminkről, inkább vártam egy kicsit, és összespóroltam rá az összeget."

Az örök fiatalság receptje tehát az odafigyelés mellett rengeteg pénzt kíván. Hogy ez a recept követhető-e - nos, az már egy másik kérdés...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.