Belefulladt egy nő a Balatonba Ábrahámhegynél

Fotó: Magócsi Márton [origo] -
vízbe fulladás Ábrahámhegy vízimentő Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedd délután fulladt a Balatonba egy magyar nő Ábrahámhegynél. Már nem tudták megmenteni az életét.

Egy órán át keresték a családtagok és a vízimentők, mire a parttól 50 méternyire megtalálták – számol be a tragédiáról a veol.hu. Próbálták újraéleszteni, de sikertelenül.

Fotó: Magócsi Márton [origo]

Szenzáció! Magyar építész tervezte a világ első vízházáthttp://www.life.hu/news/20140813-magyarorszagon-epult-fel-a-vilag-elso-vizhaza.htmlAz úgynevezett vízház, amely egy fiatal magyar építész ötlete nyomán valósult meg, érdekessége, hogy falai a szilárd anyagokon kívül folyadékot is tartalmaznak.News--Jön a lehűlés és a hidegfronthttp://www.life.hu/news/20140813-hidegfront-erkezik-szerda-este-ami-viharos-szelet-esot-es-lehulest-hoz-magaval.htmlA hőség miatt 4 megyére és a fővárosra elsőfokú, 3 megyére másodfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat szerdára. Közben több helyen heves zivatarra, felhőszakadásra kell készülni. Késő este hidegfront érkezik.News--Újabb változás a Facebookon - ezúttal a lájkoknál lesz átalakuláshttp://www.life.hu/news/20140812-valtozas-a-facebookon-osztol-vege-a-kotelezo-lajkolasnak.htmlŐsztől vége az olyan akcióknak, amelyek egy Facebook-oldal lájkolásáért cserébe engedték csak, hogy elolvass egy cikket, vagy részt vegyél egy nyereményjátékban.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.