Gálvölgyi János most tudta meg, hogy meghalt Bajor Imre

Forrás: facebook/Heti Hetes -
Bajor Imre halál Gálvölgyi János Mallorca titok nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig titkolták Gálvölgyi János elől, hogy meghalt az egyik legjobb barátja és kollégája, Bajor Imre. Lányai az összeomlástól féltették apjukat. Ám a szomorú hír kiderült. 

Ahogy a Life.hu is megírta, Bajor Imre múlt hét szerdán elhunyt. Pályatársai megdöbbentek a tragikus hír hallatán, azonban egyik legjobb barátjával, Gálvölgyi Jánossal egy hétig nem közölték a rossz hírt - írta a Blikk.

Bajor Imre és Gálvölgyi János a Heti Hetesben mindig egymás mellett ültek Forrás: facebook/Heti Hetes

„Apu valóban nem tudja, hogy Imre meghalt" – mondta a lapnak még csütörtökön reggel, Gálvölgyi lánya, Eszter. „Szegeden rengeteget dolgozott az utóbbi időben, és anyuval már korábban befizettek a nyaralásra. Nem vittek laptopot, anya direkt nem akart, hogy kikapcsolódhassanak. Nincsen náluk telefon sem. Apunak egyébként is még 15 éve én vettem egy egyszerű készüléket, és nagy ritkán ő telefonál anyunak, de hívást nem fogad senkitől. Szinte soha nem használja a mobilját, azt hiszem, most el sem vitte magával, hiszen anyuval vannak, nincs rá szüksége" – árulta el Eszter, aki testvérével, Dorkával megbeszélte, ha véletlenül szülei hazatelefonálnak az unokák hogyléte felől érdeklődni, akkor is elhallgatják Bajor halálhírét, mert úgy döntöttek, nem rontják el édesapjuk nyaralását, akire ráfér a pihenés.

Időközben azonban a színész - talán egy útitársuktól - értesült a tragédiáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.