A Twitteren kommentálja Geszti az X-faktor produkcióit

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
X-Faktor Twitter mentor Geszti Péter RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton este elstartol az RTL Klub X-Faktorának 2014-es szériája. Idén Tóth Gabi, Alföldi Róbert és Szikora Róbert mellett Geszti Pétert Little G. Weevil blueszenész váltja majd. Ám a produkció e téren is tartogat meglepetést.

Azt már mindenki tudja, hogy a negyedik széria után a kétszeres győztes mentor, Geszti Péter úgy döntött, nem szeretne a 2014-es X-Faktorban szerepelni. A dalszövegíró-producer akkor azt nyilatkozta: mindent a csúcson kell abbahagyni, és most, hogy mentoráltja, Danics Dóra nyert, így is tesz. Azóta az is kiderült, hogy Little G Weevil váltja majd a mentori székben.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az RTL Klubtól megtudtuk, Geszti Péter nem búcsúzott el teljesen a műsortól. Kommentjeit, észrevételeit az első válogató kapcsán a műsor Twitterén olvashatják majd a rajongók, rendhagyó módon ezek a hozzászólások a televízió képernyőjén is megjelennek majd. Így azok is láthatják Geszti posztjait, akiknek nincs okostelefonjuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.