Bárdos András valóságshow dzsungel kamera Hajdú Péter Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szokatlan szerepben mutatja meg magát Bárdos András és Hajdú Péter. Míg a híradós a dzsungelbe költözik, addig a showman a családja közelébe engedte a kamerát és az Édes életet.

Hihetetlen, de a népszerű híradós, aki nem mellesleg egyetemi rektorhelyettes is volt, elfogadta az RTL Klub meghívását, és a reality szereplője lesz. Bárdos döntése annyira váratlan volt, hogy még feleségének, Máté Krisztának sem könnyű megbarátkoznia a gondolattal: "András szeret kirándulni, de inkább csak olyan helyen, ahol van betonút, és az sem baj, ha százméteres körzetben fellelhető egy antikvárium. Nem szívesen gondolok bele, mi vár rá a vadonban" - aggódott Máté Kriszta, aki ilyen hosszú időre nem is nélkülözte még a férje társaságát. Gyermekeik egyelőre még nem is tudják, hogy apukájuk hamarosan elutazik.

Bárdos egyébként nem a szereplésért tartja fontosnak, hogy részt vegyen a műsorban, inkább az a riportsorozat izgatja, amelyet írni fog a dzsungelben tapasztaltakról. "Jeleztem és javasoltam Péternek, hogy abban az esetben vállalom a műsort, ha mindent, amit látok és tapasztalok a helyszínen, leírhatok. Beleegyezett. Úgyhogy azt még pontosan nem tudjuk, milyen formában, de a tapasztalataimat megírom" - mondta a Blikknek Bárdos, aki izgalommal várja az utazást. Pedig egyáltalán nem tartja magát gyakorlatias embernek, vagyis egyelőre elképzelni sem tudja, hogyan fog majd tüzet rakni, kígyókkal, bogarakkal szembenézni vagy éppen fekhelyet barkácsolni magának.

Az Édes élet érzelmi dzsungelében pedig Hajdú Péter próbálja ki magát és teszi próbára türelmünket. A TV2 népszerű reality-show-jában most Hajdú Péter kapta meg az egyik főszerepet, aki családjával együtt látható a képernyőn, és ezzel betekintést enged majd mindennapjaikba.

forrás: Life.hu

"Összesen négy napig forgattunk a stábbal, rendkívül izgalmas és érdekes volt a munka, hiszen sokszor nem úgy alakultak a szituációk, mint ahogy arra számítottunk" - magyarázta Hajdú a Borsnak. A megosztó celeb egyelőre nem akarja további munkának kitenni a családját, így akárcsak Détár Enikőt vagy Schobert Norbit, csak néhány hét erejéig láthatjuk majd a képernyőn.

Már előre izgulunk, mivel lep meg minket András csetlése-botlása a dzsungelben és Péter magamutogatása a valóságshow-ban!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.