Művészi palacsintarajzok a tányéron

Forrás: boredpanda.com -
palacsinta rajz állat színes gyermek apa étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színes finomságokat egy apuka készítette a gyermekének, majd ételfestékkel befestette, így csinálva még nagyobb kedvet a palacsintához a kicsinek.

Régebben a Life.hu-n már bemutattunk nektek egy házaspárt, akik művészeti alkotásokat készítettek palacsintatésztából. Most egy lelkes apukát találtunk, aki kreatívan hívja fel a figyelmet az étkezésre. A kérdés már csak az, kinek lenne kedve megenni ezeket a kedves állatkákat formázó remekműveket.
Még több színes és művészien kidolgozott palacsintáért KATT IDE.

Forrás: boredpanda.com
Többen végezhettek a soroksári nővelhttp://www.life.hu/news/20140908-a-soroksaron-meggyilkolt-kocogo-novel-tobb-tettes-vegezhetett-egy-rendorsegi-plakat-szerint.htmlTöbben gyilkolták meg a soroksári kocogó nőt, Kardosné Gyurik Krisztinát. Legalábbis erről árulkodik az a rendőrségi felhívás, amit nemrégiben raktak ki a településen.News--Ismét magyar lány lett a legszebbhttp://www.life.hu/news/20140907-simon-marcsi-nyerte-a-miss-freedom-of-the-world-azaz-a-miss-vilag-szabadsaga-nevu-szepsegversenyt.htmlA héten ismét bebizonyosodott, hogy gyönyörűek a magyar nők. News--Te mennyit fizetnél Elizabeth Hurley egyetlen csókjáért?http://www.life.hu/news/20140905-tobb-milliot-fizetett-egy-bankar-elizabeth-hurley-egyetlen-csokjaert.html50 ezer angol fontot, vagyis megközelítőleg 20 millió forintot pengetett ki Julian Bharti bankár azért, hogy csőrözhessen egy jót az angol színésznővel.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.