pucérkodás Megasztár énekesnő Bencsik Tamara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szuperszexi képpel lepte meg rajongóit az egykori megasztáros, Bencsik Tamara. Különleges afrofonásos haj, mellbedobás, bugyivillantás. Jó reggelt, szerda!

Ahogy a Life.hu is megírta, nemrég az énekesnő szexi tetoválásait mutatta meg, most pedig merész fotóval rukkolt elő. A rajongók persze agyondicsérik a lányt, sőt, volt, akinek erotikus gondolatai támadtak a kép láttán, amit nem is csodálunk. Tamara a fotó mellé csak annyit írt: Changes: azaz váltás.

Forrás: facebook/Bencsik Tamara

Túl szexi lány

Bencsik Tamara soha nem volt szégyellős. Korábban is előszeretettel posztolt magáról szexi fotókat, sőt, a közelmúltban az orgazmusát "zenésítette" meg, s állította, egyáltalán nem volt zavarban. Sőt, arra is kapható volt, hogy kamerák előtt keressen magának párt, a Viasat3 Szerelem a láthatáron című műsorában is láthattuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.