Zalatnay Sarolta betörés biztosító lopás tartalék per ékszer fizetés anyagi gond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akar fizetni a biztosító Zalatnay Cininek ellopott ékszerei után. Az énekesnő szerint pedig volt biztosítása, most pert fontolgat.

Ahogy a Life.hu is megírta , még nyáron ismeretlenek betörtek Zalatnay Cini otthonába. Elmondása szerint négymillió forint értékben vittek el tőle ékszert. Ezeket vésztartaléknak szánta. Az énekesnőnek volt biztosítása, így már csak abban reménykedett, hogy a cég fizet majd, de csalódnia kellett – értesült a Bors.

Fotó: TV2

„Körülbelül két éve volt biztosításom az ingatlanra és az ingóságaimra is. Külön az ékszerekre nem kötöttem, de azt mondták, hogy a meglévő nagyon jó szerződés. Ha csak elesnék otthon és kórházba kerülnék, akkor is minden költségemet fizetnék. Az ellopott ékszereim értékét azonban nem nagyon szeretnék" – mondta a lapnak Cini. Hozzátette: a társaság szerint nem volt megfelelő a zárrendszer a házán.

„A tolvajok a hátsó teraszajtót emelték ki, nyár volt, negyven fok, bukóra állítottuk, de így is kinyithatatlan volt. Az udvarra senki nem lát rá, így felmerült a gondolat, hogy ismerős lehetett az elkövető. A hatóságok azt is megjegyezték, örüljek, hogy nem ébredtünk fel. Ki tudja, mi történt volna akkor?" – panaszkodott az énekesnő, aki most pert fontolgat.

Cini nem titkolta, hogy az utolsó tartalékait veszítette el. A négymillió forintnyi ékszert azért is őrizte nagyon gondosan, hogyha megszorulna, legyen mihez nyúlnia. Most azonban anyagilag teljesen kiszolgáltatottá vált.

Vajna Tímea: "Azt kívánom, hogy két éven belül essek teherbe"http://www.life.hu/bulvar/20141003-vajna-timea-szuletesnapjara-azt-kivanja-hogy-terhes-legyen-ket-even-belul.html32 éves lett Vajna Tímea. Születésnapja alkalmából azt kívánta, hogy 35 éves korára anya lehessen. Bár fiús anyukának érzi magát, biztos benne, hogy lánya lesz.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKlapka György mindenkit átverthttp://www.life.hu/bulvar/20141002-klapka-gyorgy-uzletember-mindenkit-atvert-becsapos-hirdetesevel-miszerint-eladasra-kinalja-vamhaz.htmlAz agyafúrt üzletember egy reklámspotban hirdette „már unom" felszólítással, hogy eladásra kínálja Vámház körúti aranykereskedését. Most kiderült, ez csak egy reklámfogás volt.TV + Bulvár--Kiderült, mit csinál Csiszár Jenő a Class Fm utánhttp://www.life.hu/bulvar/20141002-csiszar-jeno-a-class-fm-utan-az-mtva-program-fotanacsadoja-oktober-1-tol.htmlCsiszár Jenőre a Class Fm-ből való távozása után a közmédiában számítanak nagyon.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.