Hatalmas csavarral rukkoltak elő az X-Faktor mentorai

Forrás: RTLKLUB -
élő show X-Faktor Horváth Krisztián Little G Weevil mentor Mentorház néző RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen még nem volt! A nézők is mentorokká válnak az X-Faktorban és választhatnak maguknak egy versenyzőt, akit visznek magukkal az élő show-ba.

Megdöbbentő és egyben nagyszerű újítással rukkolt elő a idei X-Faktorban az RTL Klub. A nagy hírt az első Mentorházban Little G Weeviltől tudhatták meg a nézők. Amikor a mentor kiválasztotta a hat mentorházas énekes közül, hogy kiket visz magával az élő show-ba, mindenki azt hitte, ezzel véget értek az izgalmak. Ám ekkor következett a nagy dobás.

Little G Weevil Forrás: RTLKLUB

Mind a négy mentor választhat plusz egy embert, aki az úgynevezett „Tiszta lappal" indulhat. Ez a titulus azt jelenti, hogy a Mentorháztól az élő show-ig izgulhat a négy kiválasztott, akire a nézők szavazhatnak egy héten keresztül. Aki a legtöbb szavazatot kapja az élő show kezdetéig, az lesz a 13. versenyző az élő show-ban. Little G Weevil Horváth Krisztiánt választotta, így ő a négy közül az egyik, akinek a sorsáról a nézők döntenek. A másik három mentor választottja még kérdéses, de vasárnap este már tudni fogjuk azt a négy nevet, akikre voksolhatunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.