Lemondott a családjáról Kökény Attila

Forrás: Facebook/Kökény Attila hivatalos oldala -
Kökény Attila Sztárban sztár család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszonyatos hajtásban él Kökény Attila, amióta a Sztárban sztár című produkció szereplője.Vajon meddig lehet ezt a tempót bírni?

Tisztában volt vele Kökény Attila, hogy a TV2 közkedvelt show műsorának elvállalásával nagyon húzós időszak következik az életében,és arra is rájött, hogy nőnek lenni nem jó. Ahhoz, hogy hétről hétre a maximumot hozza ki magából nagyon a topon kell lennie, és a fellépéseit sem hanyagolhatja el. Arra viszont nem gondolt, hogy a családi életről szinte teljesen le kell mondani. Napok óta nem látta a kisfiát!

Forrás: Facebook/Kökény Attila hivatalos oldala

"A családomra egyáltalán nem jut időm, már három napja nem láttam a kicsit. Reggel hatkor kelek majd indulok a Tv2 –be a város másik végéről, és csak este 10-11 körül esem haza, amikor már órák óta alszik a kisfiam. Napok óta ez a menet, fáradt vagyok, egyre fáradtabb! A hétköznap még csak viszonylag könnyen eltelik, a hétvége az nagyon húzós. Rengeteg fellépésre várnak, a Sztárban sztár próbái után rohanok tovább koncertezni. Pénteken 3 fellépésre sietek, szombaton pedig 4-re. Az első délután 5-től kezdődik, az utolsó fél 12-kor. És hogy mivel tartom magam „életben"? Sok vizet iszom, és ha már nagyon fáradt vagyok, akkor menet közben a kocsiban alszom két fellépés között. Ez a nagy hajtás remélem nem visel meg. Nagyon szeretnék a döntőbe jutni vagy akár megnyerni a versenyt" –árulta el Attila, aki olvasóink szerint az egyik legjobb versenyző a Sztárban sztárban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.