Nem állhatott Vastag Tomi mellé a színpadra a legnagyobb mellű magyar nő

Forrás: Life.hu -
mell Sztárban sztár Baj Angelika Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb mellű magyar nőnek számít 1010 cm3-es ékességeivel Baj Angelika, akit különleges adottságai miatt kiszemelt a TV2 Sztárban sztár produkciója Pákó Add ide a didit! című számához. Mégsem állhatott színpadra!

Szívesen megmutatta volna az egész országnak a kebleit Angelika, és csak egy hajszál választotta el attól, hogy sikerüljön is ez neki. Úgy tűnt, hogy Vastag Tomival áll majd színpadra, de végül a rendezők egy kisebb idomokkal rendelkező hölgyet választott az énekes partnerének. De miért is?

Forrás: Life.hu

"Valószínűleg úgy gondolták, hogy a hatamas melleim elvonnák a figyelmet Tomi produkciójáról, végül nem én kerültem a műsorba" - sajnálkozott Angelika, akinek nem volt egyszerű ekkora ciciket csináltatni.
„Az egyik legismertebb orvos nagyon szívesen elvállalta volna a műtétemet, de nem tudott ekkora implantátumot beszerezni, így egy másik ismert sebésznél kaptam meg a kincseimet. A műtét előtt viszonylag nagy, természetes melleim voltak, már arra is azt hitték az emberek, hogy szilikonból van. Úgy gondoltam, ha úgyis implantátumnak nézik, akkor nekem legyen a legnagyobb mellem! Először 400 cm3, utána 800 cm3-esre nőtt, majd elértük a mostani méretet. Én még ennél is nagyobbat akartam, 1500 vagy 1800 cm3-t, de ezt már nem lehetett megoldani. Szerencsére nem fáj a hátam tőle. A fiúk megbámulják, a kamaszok utánam szaladnak a plázákban, hogy megérinthessék" - mesélte nevetve Angelika, akinek nem egyszerű a megfelelő melltartó beszerzése. 85 D-s méretet hord, és leginkább sportmelltartót, amit éjszaka is viselnie kell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.