Tallós Rita rácsodálkozott az új hajára

Forrás: RTLKLUB, Life,hu -
Tallós Rita színésznő haj rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Remek formában, a boldogságtól fülig érő mosollyal érkezett férjével egy ékszerbemutatóra Tallós Rita. És új frizurával.

A színésznőt két éve operálták mellrákkal, már másfél éve annak, hogy megkapta utolsó kemoterápiás kezelését. Remekül van, és a haja is megnőtt, igaz, alaposan megváltozott, csak a színe maradt a régi.

Forrás: RTLKLUB, Life,hu

Világ életemben egyenes hajam volt, most pedig hullámos lett az, ami a kopaszság után kinőtt. Nem bánom, csak kissé szokatlan. Szerencsére jól vagyok, most jöttem haza a férjemmel a második nászutamról Amerikából" - mondta boldogan a színésznő, aki jobban érzi magát bőrében, mint valaha. Rendszeresen sportol és színházban játszik. Férje mellett pedig több kutya, cica és egy teknős várja nagy szeretettel otthon, ahonnan a gyerekei már kirepültek.

Nézd meg, kik jöttek még el a rendezvényre!

/1410/Szt_r2014101614248

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.