szerencsepatkó Ganxsta Zolee munka énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legősibb mesterségben próbálta ki magát Ganxsta Zolee, aki nem az utca szélére állt ki a testét árulni. De azt kijelenthetjük, hogy szakított az elveivel.

Zolee-tól saját bevallása szerint is igencsak távol áll mindennemű fizikai munka, most azonban mégis kivételt tett, és rövid időre szakított elveivel. Csak úgy izzott a levegő, miközben az egyik legősibb mesterségben tette próbára magát. Kalapácsot ragadott, és egy belvárosi kovácsműhelyben alkalmi inasnak állt.

Forrás: Redlemon


„Világéletemben kiütést kaptam a kemény, megterhelő munkától, de még a villanykörtecseréhez is béna vagyok. Most azonban úgy döntöttem, ideje saját kezembe venni a sorsomat. Egy szerencsepatkót készítettem, amivel a lottó ötösre hajtok, otthon tuti valami különleges helyre teszem majd ki" – kezdte a szabadszájú rapper, akinek szívéhez különösen közel áll Mexikó. „Ezek a közép-amerikaiak tudnak valamit, imádom azt a mentalitást, ami őket jellemzi, a kajáikat és persze a tequilát. Több nagy slágerünket is Mexikó ihlette, a Vato Loco klipjét ráadásul kint forgattuk, ami örök élmény marad számunkra. Iszonyatosan jó arcok a helyiek" – tette hozzá Zolee, aki tör és zúz, ha valami nem tetszik neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.