Pál Dénes hatalmasat alakít a Sztárban sztár női szerepeiben, a zsűri és a közönség is imádja. Hiába a közönségsiker, az énekes biztos benne, hogy a műsor után messzire elkerüli a női kencéket és kiegészítőket, bármennyire is szeretnék a rajongói ismét szexis dívaként látni.

Ki volt a Sztárban sztár legjobb nője?" - tettük fel a kérdést, miután Dénes elképesztő módon hozta a szexis Zsédát. Olvasóink véleménye minket is meglepett: Dukai Reginát és Keresztes Ildikót toronymagasan megelőzve, ötször annyi vokssal zárta a vékony bokájú Dénes győztesként a szavazásunkat. De mit szól mindehhez az énekes?  

Forrás: Istvan Ruff

„Azokat a feladatokat értékelem jobban, amiben van kihívás. Zséda megformálásában bőven volt, ezért volt számomra kedves a produkció, és nem azért, mert megint nőnek öltözhettem. Ez egy szerep volt, amit nagyon szerettem. Továbbra is hidegrázást kapok tőle, ha lakkozzák a körmömet és sminkelnek, de itt minden szempontból meg kellett felelnem a szerepnek. Hála istennek, nem tudtam, hogy ilyen jó nő tudok lenni!" - nevetett Dénes, akire a férfiak továbbra sem úgy néznek, mint egy bombanőre.


„Ha így is néznek rám, akkor megköszönöm, ha ezt nem tudatják velem. Ahogy vége a versenynek, többé nem szeretnék magassarkút húzni. Remélem, hogy mindenki a helyén tudja kezelni a 'nőiességemet', ami csak egy szerep volt, és ahogy vége a műsornak, elbúcsúzom tőle. Az emberek ma még kedvesen emlékeztetnek rá és gratulálnak, de nem követeli senki, hogy Zsédaként tündököljek a színpadon. Az még szóba jöhet, hogy egy Gergely Róbert számot elénekelek" - tette hozzá Dénes, aki vasárnap este két produkcióban, egyszer Szécsi Pálként, majd Szinetár Dóraként áll színpadra.

„Szerencsére nem egy szerelmes dalt fogok előadni, nem kell rajongva néznem Bereczkire, akit versenyzőtársam Vastag Tomi alakít. Ez egy bensőséges, de nem érzelmileg túlfűtött dal, ami nem az erotikára van kiélezve. Semmiképpen sem lehet szerelmes produkcióként kategorizálni az előadásunkat - tette hozzá Dénes, aki férfiszerepben is bemutatkozik.

„Soha nem kényszerítették rám, hogy hallgassam a '70-es évek slágereit, magamtól is szívesen tettem, de most meg alaposabban utánanéztem, ki volt Szécsi Pál. A rajongóim a Voice után rám húzták ezt a Szécsi Pál kettő szerepet. Vagy engem akartak elképzelni Szécsinek, vagy azt szerették volna, hogy a dalait énekeljem. Most, hogy kiosztották rám ezt a szerepet, a rajongók a közösségi oldalamon hangot is adtak annak, elvárják, hogy nagyon jó legyek. Szerencsére nincs emiatt rajtam nagyobb nyomás, mint általában. Én elsősorban minden szerepnél magamnak szeretnék megfelelni, van egy képzeletbeli léc, amit át akarok ugrani. Hiába kapok jó pontot, ha szerintem nem sikerült megugranom, akkor csalódott vagyok."