Bárdosi Sándor terhesség garázdaság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszak áll Bárdosi Sanyi felesége előtt: Ildinek nyolc hónapos terhesen kell bíróságra mennie, hogy tanúként ott legyen férje mellett. 

Az olimpiai ezüstérmes birkózó neje tanúként lesz ott férje garázdasági ügyében. Nem meglepő módon Ildi nagyon aggódik, hiszen ez a procedúra idegeskedéssel jár, ami nem jó egy szülés előtt álló kismamának. A Blikknek elmondta, nem örül, hogy egy hazugság miatt kell bemennie a bíróságra, de mivel beidézték tanúnak, nem tehet semmit. ,,Bennem ugyanúgy dúlnak az indulatok, mint Sanyiban. Ha nem mondom el, miken mentünk keresztül Lacza miatt, semmit nem ér az egész. Csak a picit féltem. Szóltam Sanyinak, próbáljon hatni az ügyvédre, hozzák előbbre a meghallgatásomat. A bírósági tárgyalás után napokig nem mocorgott a pici. Biztos azért, mert megérezte, hogy valami baj van. Ma reggel felkeltem, cirógattam, s arra kértem, adjon valami jelet. Utána elkezdett mocorogni. Nem szép dolog egy terhes nőt felzaklatni ilyesmivel" - vallotta Ildi.

Forrás: TV2

Mi történt pontosan?

A vád szerint Bárdosi 2012 novemberében került összetűzésbe a kempószövetség elnökével, Lacza Ádám Illéssel. Az olimpikon levette a férfi fejéről a sapkáját, majd arcul ütötte a cipőjével.

Természetesen az apuka, Bárdosi Sanyi is nagyon aggódik a babáért, és félti a feleségét is. ,,Szomorú, hogy ilyen idegi megterhelésnek van kitéve Ildi. Ha egy rossz szava lesz Laczának hozzá a bíróságon, kivezettetem, vagy kijövünk a teremből. Nem hagyom, hogy tönkretegye a családomat" – mondta Sanyi.

A Blikk megkeresésére Lacza azt mondta, nem hiszi, hogy a bíróságon befolyásolná őt Bárdosi sportsikere. ,,...a bírósági eljárással az a célom, hogy Bárdosit jobb belátásra bírják indulatai kezelésében, valamint egzisztenciális és emberi kapcsolatai terén is."

Nehezen viseli az ismertséget Bárdosi Sándorhttp://www.life.hu/bulvar/20140519-bardosi-sandor-birkozo-az-edes-elet-sztarja-nehezen-viseli-az-ismertseget.htmlAzt gondolnánk, hogy valaki azért vállal képernyős szereplést, mert szereti az ezzel járó ismertséget. Bárdosi Sándor, az Édes Élet sztárja nem így véli.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huMajka pénzeli Bárdosi Sanyithttp://www.life.hu/bulvar/20131119-majka-rapper-masfel-millio-forintot-adott-bardosi-sandor-olimpiai-ezustermes.htmlA rapper másfél millió forintot adott az olimpiai ezüstérmes birkózónak, aki majdnem utcára került.TV + BulvárElveszíti otthonát Bárdosi Sándorhttp://www.life.hu/bulvar/20130815-bardosi-sandor-olimpiai-birkozo-elveszti-lakasat.htmlA sportolótól a MÁV visszakérte azt a lakást, amit a 10 évvel ezelőtti olimpiai eredményéért kapott. Bárdosi méltatlannak tartja a kialakult helyzetet és úgy érzi, saját klubja átverte - tudta meg a Life.hu.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.